Reeder P9C Teknik Özellikleri
– MT6580 Cortex A7 Dört Çekirdek işlemciye sahip olan reeder P9C 1.3 Ghz işlemci hızı, 1280*720 HD IPS ekranı ile kusursuz bir tercih olduğunun altını çiziyor. Android 5.1 Lollipop sürümü ile binlerce uygulama ve oyunun kapılarını reeder P9C ile aralayın.
– 8 Megapiksel 30 FPS Full HD çekim yapabilen oto fokus özellikli arka kamerası ile sosyal medyada tarzınızı ortaya koyabilir, 2 Megapiksel ön kamerası ile görüntülü konuşma yapabilirsiniz.
– Sizi yarı yolda bırakmayacak 2000 mAH batarya kapasitesi ile gün boyunca şarj sıkıntısı yaşamayacağınız P9C 16 GB’lık dahili 32 GB’a kadar arttırılabilir hafızası ile favori film ve müzikleriniz bir dokunuş uzağınızda.

Reeder P9C Yedekleme – Reeder Yedekleme

Bildiğiniz gibi daha önceden en çok kullandığımız elektronik cihazların başında bilgisayarlar gelmekteydi. Android ve İos işletim sistemlerinin çıkışından sonra ise bu durum biraz daha değişti ve akıllı telefonlar, tabletler bu durumu devraldı diyebiliriz. Artık neredeyse herkesin bir akıllı telefonu var ve genelde internet kullanılıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı cihazlarda ise birçok kişisel bilgimiz bulunuyor ve bunların zarar görmemesi ve silinmemesi gerekmektedir. Bunlardan en önemlisi ise rehber, resimler, videolar ve diğer bilgilerimizdir. İsterseniz bunların hepsini bir işlemde yada bir program ile hızlı bir şekilde yedekleyebilirsiniz. Tabi yedekleme işlemlerinide ister program ile istersenizde uygulama yani işletim sistemine ait olan uygulamalar üzerinden yapabilir ve bilgilerinizi yedekleyebilirsiniz.
Yedekleme işlemi için farklı programlar bulunmaktadır. Yeni nesil samsung cihazlar için yedekleme programı olarak Smart Switch programı kullanabilirsiniz. Smart Switch programı ile cihazınızdaki bulunan tüm bilgileri bilgisayara bağlayarak kısa sürede yedekleyebilir ve farklı bir akıllı telefona aktarabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi android işletim sistemine sahip cihazlarda müzik, video, Fotoğraflar, belgeler kolay ve hızlı bir şekilde erişilebilir. Özellikle SD kartınıza kayıt ettiğiniz zaman bu daha basit olacaktır ve istediğiniz yere götürebilir yada farklı bir yere aktarabilirsiniz. Bu işlemi aynı zamanda data kablosu ilede yapabilirsiniz. Bu sayede cihazınıza birşey olsa bile bilgilerinize hiçbir şey olmaz ve kullanmaya devam edebilirsiniz.
– İlk olarak cihazınız Data kablosu ile bilgisayarınıza bağlayınız. Kısa süre sonra tanıma işlemi başlayacaktır ve tamamlanacaktır.
– Bu işlemden sonra telefonunuz bir Harici Disk gibi karşınıza gelecektir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

– Genellikle, müzik, video, fotoğraf müzik, Video, Filmler, Fotoğraflar, DCIM, Resimler klasörler içerisinde isimleri ile olacaktır ve hızlı bir şekilde bunları bilgisayarınıza kopyalayabilirsiniz.

Diğer bir yedekleme işlemi ise klasik olarak yapabileceğiniz yedekleme işlemi olan data kablosu bağlayarak telefonunuz içerisinde bulunan resimleri,videoları hızlı bir şekilde alabilirsiniz. Burada biraz daha hızlı olasada zor gelebilir yani ilk olarak anlattığımız Smart Switch programı ile daha kolay olacaktır. Burada rehber yedeklemesi yapabilmek için biraz daha farklı işlemler uygulamalısınız. Rehber yedekleme için ise telefonunuz bulunan bir ayar olan İçe-Dışa aktar seçeneğini kullanabilirsiniz. İçe-Dışa aktar ile rehberinizin .VCF uzantısı olarak hafızaya kayıt edebilir ve istediğiniz telefona gönderebilir yada bilgisayarınıza yedekleyebilirsiniz.

İçe-Dışa aktar seçeneği ister sim kartınızda olsun, isterseniz telefon hafızasında olsun istediğiniz gibi kullanabilir ve yedekleme için bir .VCF dosyası şeklinde oluşturabilirsiniz. Daha sonra ise bunu farklı bir android telefona gönderebilir yada Gmail hesabıza yükleyebilir ve farklı bir cihazı açarak senkronize ederek rehberinizi kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikReeder P10C Yedekleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikReeder P9 Yedekleme Nasıl Yapılır
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments