Nokia 7 Plus özellikleri ve fiyatı
6 inç büyüklüğünde olan ve 1080 x 2160 piksel çözünürlük sunan 18:9 formatında bir IPS ekrana ev sahipliği yapan cihaz, Qualcomm’un 14 nm fabrikasyon süreci ile üretilen Snapdragon 660 işlemciden güç alıyor.
Sekiz çekirdekli bir işlemci olan Snapdragon 660, 2.2 GHz hızında çalışan Kryo 260 çekirdeklerinden oluşuyor. Adreno 512 GPU’nun yer aldığı işlemci, LTE X12 modem ile teorik olarak 600 Mbps indirme ve 150 Mbps yükleme hızı sunuyor.

4 GB RAM’e ve 64 GB depolama alanına sahip olan Nokia 7 Plus, microSD kart desteği sunuyor. Cihazın arka kısmında 12 Megapiksel çözünürlüğünde ana ve 13 Megapiksel çözünürlüğünde telefoto kamera yer alıyor.

Bu sayede kullanıcıların Bokeh efektli fotoğraflar çekebilmesine imkan tanınacak. Çekim öncesinde arka plan bulanıklılığının ayarlanmasına imkan tanıyan Canlı Bokeh moduna sahip olan telefonun ön kısmında ise, 16 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor.

Kullanılabilir güncellemeleri yükleme
Ayarlar > Sistem > Sistem güncellemeleri > Güncellemeleri kontrol et seçeneğine dokunarak güncelleme olup olmadığını kontrol edin.

Telefonunuz güncelleme olduğunu bildirdiğinde, telefonunuzda gösterilen yönergeleri izlemeniz yeterlidir.

Uyarı:Yazılım güncellemesi yüklenirken, yükleme tamamlanıncaya ve cihaz yeniden başlatılıncaya kadar, cihazı acil durum çağrıları yapmak için bile kullanamazsınız.

Güncellemeyi başlatmadan önce, şarj cihazı bağlayın veya cihazın pil gücünün yeterli olduğundan emin olun. Güncelleme paketleri yüksek miktarda mobil veri kullanabileceğinden Wi-Fi ağına bağlanın.

Önceki İçerikGeneral Mobile GM8 Go Yedekleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikGeneral Mobile GM9 Pro Yedekleme Nasıl Yapılır
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments