Yedekleme işlemleri genel olarak neredeyse aynıdır ve kişisel bir tercih meselesidir. Yani ister hiçbir program kullanmadan bilgisayar üzerinden data kablosu ile bağlantı yapabilir ve tüm bilgilerinizi yedekleyebilir, isterseniz bir program kullanarak yedekleme işlemi yapabilirsiniz. Diğer bir yöntem ise bulut sunucu sistemleri üzerine yedekleme yaparak bilgilerinizi yedekleyebilirsiniz.

Bu konumuzda Huawei cihazlarda yedekleme ve geri yükleme için kullanılan HiSuite programını kullanarak yedekleme işlemi yapmayı anlatacağız. Bu işlem diğer programlara göre daha kolay ve daha çok Samsung Smart Switch programına benzemektedir.

  • Huawei Mate 40 Pro Yedekleme – Mate 40 Pro Bilgileri Yedekleme
    1. HiSuite uygulamasını bilgisayarınıza indirmek ve yüklemek için www.huawei.com/hisuite adresine gidin. Yükledikten sonrasında, HiSuite simgesi bilgisayarınızın masaüstünde görünecektir.
  • 2. Telefonunuzu bir USB veri kablosuyla bilgisayara bağlayın. HiSuite bilgisayarınızda otomatik olarak başlayacaktır.
  • 3. Telefonunuzda “Cihaz verilerine erişime izin verilsin mi?” istemi görünecektir. Evet, erişime izin ver’e dokunun.
  • 4. Telefonda “HDB modunda bağlantıya izin verilsin mi?” istemi göründüğünde Tamam’a dokunun.
  • 5. Bilgisayarınızda İzinli seçeneğine tıklayın ve telefonu bağlı tutun. HiSuite telefonunuzda yüklü değilse, otomatik olarak yüklenecektir. Sonrasında telefon bilgisayara bağlanacaktır. Bağlantı başarıyla kurulduğunda bilgisayarınız cihazınızın ve ürün modelinin bir görüntüsünü görüntüler.

1. Yedekle’ye tıklayın.
2. Yedeklemek istediğiniz verileri seçin ve ardından Yedekle’ye tıklayın. Verileri şifrelemek isterseniz, Şifrele’yi seçin. Bilgisayarınızdaki yedekleme verisi depolama yolunu görüntülemek veya değiştirmek için Diğer Ayarlar’a tıklayın.

3. Yedekleme tamamlandıktan sonra, Bitti’ye tıklayın. Bu işlem sonunda seçtiğiniz bilgiler bilgisayarınıza yedeklenecektir. Daha sonra aynı bilgileri geri almak isterseniz Geri Yükle diyerek tüm yedeklediğiniz bilgileri geri alabilirsiniz. Bu işlemi daha çok cihazınıza yazılımsal bir sorun olduğu zaman sıfırlarsanız sıfırlamadan önce bu işlemi yapabilirsiniz.

Önceki İçerikHuawei P40 Yedekleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikSamsung Galaxy M11 Yedekleme Nasıl Yapılır
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments