Casper VIA A2 Teknik Özellikleri
– 20+8 MP çift ön kamera, 120 derecelik geniş çekim açısıyla selfieler’eçok daha fazla kişi sığdırmayı ve daha net arka plan detayı elde etmeyi sağlar. Yüksek çözünürlüklü 16MP arka kamerası, düşük ışıkta bile net ve muhteşem fotoğraflar çeker. Soft flaş çok daha parlak detaylar sunarken, gerçek zamanlı portre modu ve ayarlanabilir diyafram aralığı ile odak ve netliği istenilen şekilde düzenleyerek mükemmel selfie imkanı sunar.

– 5.7” Full LCD HD+ IPS Extreme ince ve oval çerçeve ekran, tüm videoları daha uzun ekranda, daha geniş izletir. 18:9 ekranı, 16:9 ekrana göre %17’ye kadar daha fazla ekran-kasa oranı sağlar. 1440×720 ekran çözünürlüğü; daha geniş görüş açısı sağlayarak, internette surf yapmayı, oyun oynamayı ve video izlemeyi yepyeni boyuta taşır.

– VIA A2’nin sahip olduğu MSM8937 Octa Core işlemcisine bütünleşmiş 3GB RAM; hem arka planda üstün şekilde uygulamaları yönetir, hem de uygulamaların üstün performansla çalışmasını sağlar. En güzel anıları saklamak için 32GB dahili hafıza ve arttırılabilir 128GB ile tüm fotoğraf ve videolar artık cepte.

Casper VIA A2 Yedekleme – VIA A2 Yedekleme

Yedekleme işlemi tüm cihazlar için mutlaka yapılması gereken ve özellikle son zamanlarda akıllı telefonlar için gerekli olan bir durumdur. Yedekleme işlemi ile cihazda bulunan tüm bilgilerinizi güvenilir bir sisteme kaydetmek ve daha sonra kullanabilmenize yaramaktadır. Genellikle cihazda bulunan bilgiler bilgisayara aktarılmak istenebilmektedir. Bu işlemi data kablosu ile yapabilir ve hızlı bir şekilde yedekleyebilirsiniz. Cihazınız arıza yapabilir yada düşürüp kırabilirsiniz bu gibi durumlar için daha önceden yada belirli aralıklarda cihazda bulunan bilgilerin mutlaka yedeklenmesi gerekmektedir.
Peki yedekleme işlemini nasıl yapabiliriz yada Vestel Venüs E3 Yedekleme akıllı telefonlarda yedekleme işlemini nasıl yapabiliriz onu görelim.
1- Data kablosu ile yedekleme işleminde bilgisayar ortamında bilgi aktarımı yapmanızı sağlamaktadır. Bu işlemi şarj aletiniz ile yapabilir ve cihazda bulunan tüm bilgilerinizi aktarabilirsiniz. Burada resimlerinizi ve videolarını bilgisayarınıza aktarabilir ve daha sonra kullanmaya devam edebilirsiniz.


2- Diğer yöntem ise Bulut sunucular kullanarak yedekleme işlemidir. Google Drive yada farklı bir ücretsiz sunucu üzerine şifreleme ile kayıt edebilir ve daha sonra kullanabilirsiniz. Tabi sadece Google Drive değil farklı bulut sunucu kullanabilirsiniz.

Genel olarak burada yaşanan sıkıntılar ise Rehber durumudur. Eğer rehberinizi yedeklemek istiyorsanız cihazın Rehber yada Kişiler bölümüne giriş yaparak İçe-Dışa Aktar bölümüne giriş yaparak rehberinizi içe aktar olarak ayarlayabilirsiniz. Bu işlemden sonra cihazın içerisine VCF uzantılı bir dosya atacaktır. Bu dosyayı ise siz data kablosu ile alabilir ve yedeklemiş olabilirsiniz.

Eğer hata almazsanız bu işlemden sonra cihaza rehber yedekleme işlemi bitecektir. Modele göre farklılık gösterebilir ama mantık olarak aynıdır. Daha sonra ise data kablosu ile aynı şekilde rehberinizi alabilir ve bilgisayarınıza yada farklı bir birime yedekeleme yapabilirsiniz.
Not : Yedekleme işlemi sadece bu cihaz için değil tüm cihazlar için gerekli bir işlemdir. Mutlaka belirli aralıklarda yedekleme yapmalısınız

Önceki İçerikCasper VIA M4 Yedekleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikCasper VIA F2 Yedekleme Nasıl Yapılır
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments