Vestel Venüs V2 5.0V Teknik Özellikleri
IPS LCD yapısındaki kapasitif ekranı 960×540 piksel çözünürlüğüyle göz dolduran telefon, Multi Touch teknolojisiyle günceli yakalıyor. Corning Gorilla Glass ile çizilme ve kırılmaya karşı direnç kazanan telefon ekranı, 220 PPI piksel yoğunluğu ve %68’e ulaşan ekran-gövde oranıyla kullanıcılarını mutlu ederken, ekran parlaklık seviyesiyle de gündüz açık alan kullanımında konfor sunuyor. Beraberinde getirdiği teknoloji ve kabiliyetlerin çok büyük kısmını Qualcomm Snapdragon 200 MSM8212 yonga setinden alan Vestel Venüs V2 5.0V, 1.2 GHz hızında çalışan dört çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemcisi ve Adreno 302 grafik işlemcisi sayesinde yeterli düzeyde performans sergiliyor. Günlük kullanımda ya da iş hayatında yer verilen uygulamalar için uygunluk sunan 1 GB belleği ve depolama konusunda giriş seviyesinde yer alan 8 GB kapasiteli dahili depolama alanıyla gelen ürünün depolama alanı, gereksinim duyulduğunda hafıza kartları aracılığıyla artırılabiliyor. En fazla 32 GB kapasiteli hafıza kartlarıyla birlikte kullanılabilen akıllı cep telefonu, bu sayede teknoloji meraklılarının daha çok sayıda dosyayı telefonunda bulundurabilmesini sağlıyor.

Vestel Venüs V2 5.0V Yedekleme – Vestel Venüs Yedekleme

Yedekleme işlemi tüm cihazlar için mutlaka yapılması gereken ve özellikle son zamanlarda akıllı telefonlar için gerekli olan bir durumdur. Yedekleme işlemi ile cihazda bulunan tüm bilgilerinizi güvenilir bir sisteme kaydetmek ve daha sonra kullanabilmenize yaramaktadır. Genellikle cihazda bulunan bilgiler bilgisayara aktarılmak istenebilmektedir. Bu işlemi data kablosu ile yapabilir ve hızlı bir şekilde yedekleyebilirsiniz. Cihazınız arıza yapabilir yada düşürüp kırabilirsiniz bu gibi durumlar için daha önceden yada belirli aralıklarda cihazda bulunan bilgilerin mutlaka yedeklenmesi gerekmektedir.
Peki yedekleme işlemini nasıl yapabiliriz yada Vestel Venüs E3 Yedekleme akıllı telefonlarda yedekleme işlemini nasıl yapabiliriz onu görelim.
1- Data kablosu ile yedekleme işleminde bilgisayar ortamında bilgi aktarımı yapmanızı sağlamaktadır. Bu işlemi şarj aletiniz ile yapabilir ve cihazda bulunan tüm bilgilerinizi aktarabilirsiniz. Burada resimlerinizi ve videolarını bilgisayarınıza aktarabilir ve daha sonra kullanmaya devam edebilirsiniz.


2- Diğer yöntem ise Bulut sunucular kullanarak yedekleme işlemidir. Google Drive yada farklı bir ücretsiz sunucu üzerine şifreleme ile kayıt edebilir ve daha sonra kullanabilirsiniz. Tabi sadece Google Drive değil farklı bulut sunucu kullanabilirsiniz.

Genel olarak burada yaşanan sıkıntılar ise Rehber durumudur. Eğer rehberinizi yedeklemek istiyorsanız cihazın Rehber yada Kişiler bölümüne giriş yaparak İçe-Dışa Aktar bölümüne giriş yaparak rehberinizi içe aktar olarak ayarlayabilirsiniz. Bu işlemden sonra cihazın içerisine VCF uzantılı bir dosya atacaktır. Bu dosyayı ise siz data kablosu ile alabilir ve yedeklemiş olabilirsiniz.

Eğer hata almazsanız bu işlemden sonra cihaza rehber yedekleme işlemi bitecektir. Modele göre farklılık gösterebilir ama mantık olarak aynıdır. Daha sonra ise data kablosu ile aynı şekilde rehberinizi alabilir ve bilgisayarınıza yada farklı bir birime yedekeleme yapabilirsiniz.
Not : Yedekleme işlemi sadece bu cihaz için değil tüm cihazlar için gerekli bir işlemdir. Mutlaka belirli aralıklarda yedekleme yapmalısınız

Önceki İçerikVestel Venüs V3 5020 Yedekleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikVestel Venüs V3 5010 Yedekleme Nasıl Yapılır
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments