Mi Cloud Yedekleme Nasıl Yapılır
Son zamanlarda en iyi çıkış yapan akıllı telefonların başında bildiğinizi gibi Xiaomi markası geliyor diyebiliriz. Xiaomi markalı cihazlarda Apple cihazlarda olduğu gibi cloud servisi üzerinden size ücretsiz bir yedekleme alanı vermektedir. Aynı şekilde ismide benzer bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Apple cihazlarda İcloud olan bu isim Mi yani Xiaomi cihazlar için ise Mi Cloud olarak kullanılmaktadır. Bu bölümde size 5 GB olarak bir kullanım alanı sunmaktadır. Bu alan sayesinde önemli olan bazı bilgilerinizi kullanabilir ve güvende tutabilirsiniz. Bu bölüme ise kişileri, mesajları, notları, fotoğrafları ve hatta ses kayıtlarını yedekleyebilirsiniz.
Peki bu gibi bir işlem için neler yapabiliriz yada Xiaomi Mi Cloud hesabını nasıl açabiliriz onu görelim.

Mi hesabı oluşturma – Xiaomi Mi hesabı nasıl açılır?
1- Bu işlemi ister telefon üzerinde, istersenizde bilgisayar üzerinde açabilir ve kullanabilirsiniz. Bilgisayar üzerinden account.xiaomi.com/pass/register adresine giderek üyelik işlemlerine başlayabilirsiniz.

2- Burada olan bilgileri kullanacağınız şekilde doğru bilgiler üzerinden formu doldurunuz. Burada ülke ve mail adresini girdikten sonra gizlilik sözleşmesini kabul ederek işleme devam ediniz.

3– E-posta veya telefon numarası farketmeksizin kayıt işlemini tamamladıktan sonra karşınıza şifre belirleyeceğiniz bir ekran çıkacak.

Daha sonra ise yapacağınız işlem oluşturduğunuz Xiaomi akıllı telefonunuz üzerinden Mi hesabınıza giriş yapmalısınız. Son olarak ise Ayarlar bölümünden Mi Cloud ayarları üzerinden yedekleme bölümüne giriş yaparak yedeklemelerinizi yapabilirsiniz. Bu bölüme ise kişileri, mesajları, notları, fotoğrafları ve hatta ses kayıtlarını yedekleyebilirsiniz.

Önceki İçerikSamsung Galaxy A30S Yedekleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikSamsung Galaxy J2 Core Yedekleme Nasıl Yapılır
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments