OS & Android Cihazlar için Dosya Transferi
SynciOS, iOS cihazlarındaki (iPod / iPhone / iPad) uygulama, fotoğraf, müzik, video, e-kitap gibi verilerinizi bilgisayarınızla ki yönlü olarak transfer etmenizi sağlayan ücretsiz bir programdır.

  • Ses ve video dosya biçimlerini iPhone/iPod/iPad’lar uygun biçime dönüştürme (MP3, M4A, M4R, CAF, dosyalarını MP4, M4V, MOV biçimlerine dönüştürme)
  • Müzik, zil sesi ve sesli kitapları yedekleme
  • Fotoğrafları iOS cihazlar ve bilgisayarınız arasında transfer etme
  • Videoaları iOS cihazlar ve bilgisayarınız arasında transfer etme
  • iOS cihazlar üzerindeki e-kitapları transfer etme ve yönetme
  • iPod/iPhone/iPad üzerindeki çalma listelerini kolaylıkla yönetme
  • iPod/iPhone/iPad üzerindeki uygulamaları yönetme

Program ile ayrıca iPhone, iPhone 4S, iPhone 5, iPad, new iPad, iPad Mini, iPad 4 ya da iPod touch cihazınızı USB bellek gibi kullanabilirsiniz.

Syncios ile Telefon Verileri Nasıl Yedeklenir
Syncios ile cihazlarınız üzerinden istediğiniz gibi bilgilerinizi farklı bir işletim sistemine sahip akıllı telefona aktarabilir yada bilgisayarınıza yedekleyebilirsiniz.  Syncios ücretli bir programdır. Maalesef Syncios programını ücretli olarak kullanabilir ve istediğinizi gibi yedekleme işlemini yapabilirsiniz.

Öncelikle, iOS, Android telefonunuz bilgisayara USB kablo ile bağlıyken Veri Transferini başlatın. Ana Menü’deki Yedekleme opsiyonunu seçerek Yedekleme bölümünü açın. Yedeklemek istediğiniz verileri kontrol ettikten sonra Kopyalamayı Başlat tuşuna tıklayın, ve Veri Transferi, telefonunuzda seçtiğiniz verileri bilgisayarınıza yedeklemeye başlayacak.


– Telefondan diğerine Transfer seçeneği ile farklı bir akıllı telefonunuza bilgilerinizi hızlı bir şekilde yedekleyebilir ve aktarma yapabilirsiniz.
– Telefon İcloud geri seçeneği ile telefonunuzda bulunan bilgilerinizi icloud olarak yükleme ile daha sonra bu bilgileri geri alabilir ve akıllı telefonunuza işletim sistemi İOS yada Android olsun geri yükleme yapabilirsiniz.
– PC’den PC ve geri yükleme yedekleme ile dosyalarınızı yani yedeklemeleri ister bilgisayarınıza istersenizde yedeklerinizi akıllı telefonunuza geri yükleme yapabilirsiniz.
– İOS işletim sistemine sahip İphone grubu modellerinde İtunes üzerinden yedeklemeri kullanabilir yada yedeklerinizi geri yükleme yapabilirsiniz.

– Sadece akıllı telefonlarda değil tabletlerde de yedeklemelerinizi bilgisayarınıza yedekleyebilir ve daha sonra istediğiniz gibi yedeklerinizi farklı model tabletlere aktarabilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz.

Önceki İçerikWhatsapp Konuşmalarınızı Google Drive Üzerine Yedekleme
Sonraki İçerikiCloud ile Yedekleme Nasıl Yapılır?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments